Tuesday, February 18, 2014

II nädal(19.02 - 25.02): alustame praktikast (veebitegemise kiirkursus)

Minu veebileht asub siin
Veebileht on pühendatud ühele videomängule nimega "Perspective", mis on arendatud ühe ülikooli õpilaste poolt kus nemad on väga edukalt kombineerinud 2d ja 3d elemente. Tänapäevaks on see minu teada ainuke videomäng, mis kasutab perspektiivi kui põhilist mängu mehanismi. Ametlik mängu veebileht, kus saab mängu ka täiesti tasuta allalaadida asub siin: http://www.seewithperspective.com/
Kogu info mis on esitatud minu veebilehel on võetud ametlikust veebilehest. Värvi valikutes püüdsin jääda sarnaseks mängu logos olevate värvidega. Enda üllatuseks avastasin, et piltide nurkade ümaraks tegemiseks piisab css'is paarist reast ning nagu näha siis katsetasin sellega.
Algse idee kohaselt paremal pool olevad lingid pidid olema staatilised ehk pidevalt lehega kaasas käima. Hiljem avastasin, et css'iga saab osad asjad ka liikuma panna ning lisasin selle funktsionaalsuse ka oma lehele.
Ülesandest lähtuvalt tegin kolm eraldi lehte: about, media ja score (ehk music score). Score lehele algselt tahtsin lisada meedia player'i, et saaks lisada sinna muusika. Kahjuks ei leidnud linki kus saaks antud mängu muusikat allalaadida seega piirdusin youtube'i vistutatud videoga.
W3C validaatoriga kontrollides, ei andnud ühtki viga.

No comments:

Post a Comment